Renault Fluence
Log in

Renault Fluence

Renault Fluence dci Renault Fluence

Robustan i elegantan, novi Renault Fluence će vas privući svojom dinamikom i pouzdanošću. 
Najpre vidimo njegovu ukrasnu masku sa novim i izduženijim svjetlima koja doprinose boljem i jasnijem vidiku. Logotip Renault se ističe na crnoj pozadini da bi bolje odražavao nov vizuelni identitet marke.

Zatim pogled pada na njegove elegantne, nadahnjujuće i privlačne linije. Novi Renault Fluence je jednostavno savremen. 
U unutrašnjosti je vaša svakidašnjica ispunjena udobnošću i tehnologijom. Na svakom mestu ćete ostati u vezi. Novi Renault Fluence: odlučno savremen!

Oduševljava vas tehnologija? U tom slučaju nećete moći da odolite obnovljenom vozilu Renault Fluence. U sistemu Renault R-Link treba samo dodirnuti ekran da biste pristupili svojim multimedijalnim sadržajima, telefonirali ili da upotrebom ugrađenog navigacionog sistema potražite najbrži put do odredišta.       
               
Slušali biste muziku? Nov audio sistem možete da povežete sa svim vašim uređajima. Ostaćete povezani i sasvim usredsređeni na put!
Iskoristite i karticu Renault "slobodne ruke". Dovoljno je imati je kod sebe: vrata se otključavaju, a motor pokreće bez potrebe da karticu umetnete u čitač. Kada se udaljite od vozila, vrata će se sama zaključati.

Inteligentan i domišljat, novi Renault Fluence je takođe izvanredno udobna limuzina. Njegov putnički prostor je poput dnevne sobe na točkovima, a ponosi se najprostranijom unutrašnjošću u toj kategorji vozila. Prednja sjedišta nude izvrsnu potporu. Zadnja klupa, nagnuta pod uglom od 27°, garantuje najveću udobnost u dugoj vožnji.
 
Novi Renault Fluence udružuje malu potrošnju goriva i uživanje u vožnji. Zahvaljujući automatskom mjenjaču CVT (mjenjač bez stepena prijenosa) uživaćete u potpunoj udobnosti uglađene i ekonomične vožnje.

Novi Renault Fluence takođe ima elektroničku parkirnu kočnicu koja se uključuje pri zaustavljanju i ponovno otpušta kada pritisnete papučicu gasa. Polazak uzbrdo je jednostavan poput polaska na ravnom putu. Kočnicom možete da upravljate ručno jednostavnim pritiskom na prekidač. Novi Renault Fluence vam pojednostavljuje život.

Autorizovani uvoznik i serviser Renault Alliance. Ovdje možete pogledati cjenovnik i katalog

Renault Fluence 1.6 16V 110

Renault Fluence dCi 90

Renault Fluence dCi 110

Renault Fluence dCi 110 EDC

Renault Fluence dCi 130

 

 

 

megapixel logo