Renault Twingo RS
Log in

Renault Twingo RS

Novi Twingo RS nosi sportske boje novog vizuelnog imidža Renault. Odlikuje ga dinamična maska sa 4 svjetla i letvicom F1 na prednjem braniku. Novost je da je postavljena poprečno i predstavlja novi dizajnerski potez ponude Renault Sport. Lijepo je usklađena s dinamičnom maskom s četiri svjetla i letvicom F1 na prednjem braniku. Taj dizajnerski potez potiče iz F1.
Spoljašnju liniju možete obogatiti dizajnerskim paketom s letvicom F1 u sivoj boji Gris Metal Froid, kućištima spoljašnjih retrovizora, spojlerom RS i hromiranim obrubom svijetala za maglu. Na zadnjoj strani vozila nalazi se sportski spojler na vratima prtljažnika, branik sa ugrađenim posebnim profilom za protok vazduha i širi aerodinamični blatobrani. Uz doplatu dostupna je i legendarna žuta boja Jaune Sirius*.
 

Žuti ukrasni šavovi nalaze se u unutrašnjosti na upravljaču, sjedištima i gornjem poklopcu instrument table i predstavljaju znakove marke i drugih modela Renault Sport.

Instrument tabla i konzola s radio uređajem, kućište brojača obrtaja i bočni otvori za vazduh imaju umetke u sjajnoj crnoj boji.

Gornji deo upravljača, sjedišta i nasloni sjedišta, obrubi brojača obrtaja i dugmad ručnog klima uređaja su bijeli. Iz doplatu je dostupan i RS Monitor (sistem ugrađene telemetrije) koji se od sada ugrađuje i u Clio RS i Megane RS.

Autorizovani uvoznik i serviser Renault Alliance. Ovdje možete pogledati cjenovnik i katalog.

Renault Twingo RS 1,6 16v

 

 

 

 

 

 

megapixel logo