Renault Clio
Log in

Renault Clio

Novi Renault Clio je nastao po uzoru na konceptno vozilo Dezir koje je predstavljeno u oktobru 2010. na Pariskom sajmu automobila, od koga je naslijedio stil i utiske koje izaziva. Njegove napete zaobljene linije podsjećaju na dinamičnost koja zrači iz konceptnog prethodnika.

Novi Renault Clio, zamišljen kao skulptura, predmet je žudnje sa gotovo ljudskom čulnošću. Nema izbočenih, oštrih uglova, nego samo lijepo zaobljene linije koje bude želju da mu se približite i da ga dodirnete. Senzualne obline, izražajan prednji kraj i sportski oblikovan zadnji kraj.

Novi Renault Clio je namijenjen uživanju u vožnji. Sa ponuđenim motorima u kombinaciji sa dinamičnom i efikasnom šasijom, to je živahan, okretan i precizan automobil koji je prijatno voziti. Širok izbor motora zadovoljava potrebe svih kupaca i kontrolu nad potrošnjom goriva i emisijama CO2. Novi Renault Clio je na tom području među najboljima u svojoj klasi. A da bi u tome uspeo, Novi Renault Clio se opremio bitno obnovljenom gamom kako benzinskih tako i dizel motora.

Novi Renault Clio nudi skladan komplet rješenja koja vozaču pomažu da smanji potrošnju goriva i emisiju CO2: DRIVING ECO2.

Dvostruki cilj: pomoći kupcu u njegovom nastojanju da smanji potrošnju goriva i emisiju gasova, među njima i CO2.

Novi Renault Clio opet ima “sve što imaju veliki”. Velika pažnja je posvijećena detaljima koji putnicima ulepšavaju boravak u njemu.

U skladu sa Renaultovim običajem, Clio se od drugih razlikuje time što sadrži nove mogućnosti ili mogućnosti inače rezervisane za vozila viših klasa, pa ih nudi u jednostavnom obliku. Novi Renault Clio putnicima nudi savremen, prijatan i ergonomičan putnički prostor.

Autorizovani uvoznik i serviser Renault Alliance. Ovdje možete pogledati cjenovnik i katalog.

Renault Clio 1.2 16v

Renault Clio TCe 90 Stop & Start

Renault Clio dCi 75

Renault Clio dCi 90 EDCRenault Clio dCi 90 Stop & Start

Renault Clio RS 120 EDC

Renault Clio RS 200 EDC

 

megapixel logo