Renault Megane Berline
Log in

Renault Megane Berline

Renault Mégane već na prvi pogled zavodi novooblikovanim prednjim krajem, skladnim i izražajnim linijama, stilizovanim i prepoznatljivim logotipom i dnevnim LED svjetlima koja prave poseban svjetlosni identitet.

Elegantan, zreo i inovativan, novi Mégane ide korak dalje, nudi nove mogućnosti i život punim plućima. Na vaše zadovoljstvo i zadovoljstvo vaših putnika.

Motori Energy nude celu paletu noviteta u službi zadovoljstva u vožnji i ekonomičnosti. Neki od tih dinamičnih, snažnih motora smanjene potrošnje goriva i emisije CO2, su proizašli direktno iz svjeta Formule 1® pa su izuzetno žustri.

Mada u pogledu zadovoljstva u vožnji ništa nije prepušteno slučaju, rezultati potrošnje i emisije su se zadržali na najvišem nivou. Inovacije poput smanjene zapremine motora (downsizing) i sistema Stop&Start (novi sistem prikupljanja energije pri kočenju i usporavanju) doprinose da motori Energy istovremeno manje utiču na okolinu i nude veće zadovoljstvo u vožnji! Po prirodi pouzdan i jednostavno efikasan, novi Mégane se okreće više nego ikada ranije sigurnim vrjednostima. Siguran za svakodnevnu vožnju i siguran za vaš novčanik, sasvim sigurno će osvojiti vaše srce.

Novi Mégane je unapređen novom oprjemom: držite konce u rukama uz pomoć multimedijalnog sistema Renault R-Link sa kvalitetnim Boseovim® zvukom i karticom za otvaranje i pokretanje automobila slobodnih ruku! A put neka vam bude još pregledniji uz sistem Visio®. Reč je o sistemu koji je povezan sa prednjom kamerom i prepoznaje označene linije na putu i položaj vozila. Novi Mégane vas tako upozorava ako slučajno skrenete iz svoje saobraćajne trake i automatski uključuje duga svjetla kada uslovi to zahtevaju.

Bezbrižniju svakodnevicu omogućavaju vam i druge najnovije inovativne Renaultove tehnologije poput kamere za vožnju unazad koja olakšava manevrisanje i automatski dvozonski klima-uređaj. Uživajte u svim čarima putovanja za upravljačem novog Méganea.

Autorizovani uvoznik i serviser Renault Alliance. Ovdje možete pogledati cjenovnik i katalog.

Renault Megane Berline 1.6 16V

Renault Megane Berline TCe 115 Energy

Renault Megane Berline TCe 130 Energy

Renault Megane Berline TCe 130 EDC

Renault Megane Berline dCi 95

Renault Megane Berline dCi 110 Energy

Renault Megane Berline dCi 110 EDC

Renault Megane Berline dCi 130 Energy

Renault Megane Berline GT dCi 165

Renault Megane Berline GT 2.0T 220 S&S

 

 

megapixel logo