Renault Megane Coupe
Log in

Renault Megane Coupe

Besprekorna elegancija. Savršena uglađenost. Prepoznatljiv sportski duh. Samouverenom izgledu novog Méganea Coupé pridružen je rasni i dinamični prednji dio.

Logotip u obliku romba prkosi putu, LED svjetla vladaju mrakom, a ispod poklopca motora krije se moćna mašina.

Motori Energy nude cijelu paletu noviteta u službi zadovoljstva u vožnji i ekonomičnosti. Neki od tih dinamičnih, snažnih motora smanjene potrošnje goriva i emisije CO2, su proizašli direktno iz svijeta Formule 1® pa su izuzetno žustri.

Mada u pogledu zadovoljstva u vožnji ništa nije prepušteno slučaju, rezultati potrošnje i emisije su se zadržali na najvišem nivou. Inovacije poput smanjene zapremine motora (downsizing) i sistema Stop&Start (novi sistem prikupljanja energije pri kočenju i usporavanju) doprinose da motori Energy istovremeno manje utiču na okolinu i nude veće zadovoljstvo u vožnji! Po prirodi pouzdan i jednostavno efikasan, novi Mégane se okreće više nego ikada ranije sigurnim vrednostima. Siguran za svakodnevnu vožnju i siguran za vaš novčanik, sasvim sigurno će osvojiti vaše srce.

Novi Mégane je unaprijeđen novom opremom: držite konce u rukama uz pomoć multimedijalnog sistema Renault R-Link sa kvalitetnim Boseovim® zvukom i karticom za otvaranje i pokretanje automobila slobodnih ruku! A put neka vam bude još pregledniji uz sistem Visio®. Riječ je o sistemu koji je povezan sa prednjom kamerom i prepoznaje označene linije na putu i položaj vozila. Novi Mégane vas tako upozorava ako slučajno skrenete iz svoje saobraćajne trake i automatski uključuje duga svetla kada uslovi to zahtijevaju.

Bezbrižniju svakodnevicu omogućavaju vam i druge najnovije inovativne Renaultove tehnologije poput kamere za vožnju unazad koja olakšava manevrisanje i automatski dvozonski klima-uređaj. Uživajte u svim čarima putovanja za upravljačem novog Méganea.

Autorizovani uvoznik i serviser Renault Alliance. Ovdje možete pogledati cjenovnik i katalog.

Renault Megane Coupe 1.6 16V

Renault Megane Coupe TCe 115 Energy

Renault Megane Coupe TCe 130 Energy

Renault Megane Coupe TCe 130 EDC

Renault Megane Coupe dCi 95

Renault Megane Coupe dCi 110

Renault Megane Coupe dCi 130 Energy

Renault Megane Coupe dCi 110 EDC

Renault Megane Coupe GT dCi 165

Renault Megane Coupe R.S. 2.0T 265 S&S

 

megapixel logo