Renault Grand Scenic
Log in

Renault Grand Scenic

Da li imate osjećaj za stil? On ima osjećaj za pojedinosti. Njegov sasvim obnovljen prednji dio naglašen hromom i crnim lakom ističe njegovu dinamičnost. Prednji branik se više nego ikad do sada poigrava sa svjetlima. A svjetla s LED diodama otkrivaju savremen, zavodljiv i ekskluzivan vizualni identitet.

Budući da želimo da pomirimo veliko uživanje u vožnji s budućnošću onih koje prevozimo i s okolinom koja će ih pratiti u odrastanju, novi motori na novom Grand Scénicu postaju još štedljiviji i efikasniji zahvaljujući novoj paleti ekoloških i ekonomičnih Energy motora još manje emisije CO2 i potrošnje goriva.

Benzinski motori Energy TCe 115 i 130 i dizel motori Energy dCi 110 i 130 imaju potrošnju od 4,1 l/100 km i emisiju CO2 od 105 g/km zadržavajući pritom veliki obrtni momenat koji omogućuje efikasna kretanja i dinamična ubrzavanja.
Kad je reč o ležanju na putu, novi Grand Scénic ostaje veran svojoj legendarnoj stabilnosti: ravnoteža i mobilnost upravljanja bez premca, udobnost i preciznost u krivinama kao i na vlažnoj podlozi. Što se prenosa tiče, dostupna su tri mjenjača među kojima je mjenjač EDC sa dva kvačila uparena sa motorom dCi 110 koji spaja izvanredne reakcije i kontrolisanu potrošnju goriva.
Voziti novi Grand Scénic znači biti odgovoran u svakom pogledu.

S novim Renault Grand Scénicom tehnologija ide još dalje i postaje sinonim za uživanje i bezbrižnost. Sve je osmišljeno tako da vam olakša vožnju. Informacije o upravljanju, objedinjene na višenamenskom ekranu u boji s TFT tehnologijom, lako ćete pročitati samo jednim pogledom.
Da bi pazio na vašu sigurnost, novi Grand Scénic opremljen je Visio sistemom. Zahvaljujući kameri visoke rezolucije, on uočava označene linije na putu i upozorava vas vizualnim i zvučnim signalom ako pređete preko pune ili isprekidane linije, bez uključenog pokazivača smera.
Noću ta kamera upravlja podešavanjem svetala i automatski uključuje i isključuje duga i kratka svjetla. Kad kamera otkrije neko drugo vozilo ili kad ulazite u naseljeno mjesto, duga svjetla automatski prelaze u kratka... Padne li vam pažnja, brza reakcija ovog sistema vrlo je dragocena!
Da bi upotpunio ove uređaje, novi Grand Scénic serijski je opremljen sistemom za pomoć pri kretanju na uzbrdici oslobađajući vas tako korišćenja parkirne kočnice.
Sa svim ovim inovativnim uređajima, vožnja novog Grand Scénica pravo je zadovoljstvo.

Da bi putovanje bilo uživanje za sva čula, inovacija ima bitnu ulogu. Novi Renault Grand Scénic prilagođava se tome obezbeđujući prvoklasne osećaje. Pre svega tu je multimedijalni sistem R-Link* osetljiv na dodir, povezan s Internetom, sa ekranom od 7" koji nudi osnovne informacije poput upozorenja na opasna područja**, ograničenja brzine* i zanimljiva mjesta. Da li želite da idete još dalje?
U bogatoj ponudi aplikacija odaberite Usluge LIVE i u stvarnom vremenu primajte prometna obaveštenja, upozorenja o pokretnim radarima*, mesne zanimljivosti i vremensku prognozu. Zatim, audio sistem Bose® osmišljen po meri novog Grand Scénica nudi vam jedinstveni zvučni doživljaj, sličan izvođenju uživo: dubina basova, jasnoća boje zvuka i prefinjenost visokih tonova. Inovativan je zbog još kompaktnijih i lakših sastavnih dijelova pa audiosistem Bose® Energy Efficient Series troši manje energije dok pruža vrhunski zvuk, na svim jačinama glasnoće i na svim mestima u vozilu.

Autorizovani uvoznik i serviser Renault Alliance. Ovdje možete pogledati cjenovnik.

Renault Grand Scenic TCe 115 Energy

Renault Grand Scenic 1.6 16V

Renault Grand Scenic TCe 130 Energy

Renault Grand Scenic dCi 110 Energy

Renault Grand Scenic dCi 110

Renault Grand Scenic dCi 110 EDC

Renault Grand Scenic dCi 130 Energy

Renault Grand Scenic dCi 160

Renault Grand Scenic dCi 150 BVA

 

megapixel logo