Renault Laguna Berline
Log in

Renault Laguna Berline

Sistem 4Control*, Renaultova inovacija, blagovremeno otkriva opasne situacije ili slabije prianjanje točkova (poledica, barice ...) i odmah uključuje pogon na sva četiri točka; što vozaču omogućava lakšu kontrolu nad vozilom i doprinosi većoj bezbednosti..

Udobnost i tišina otkrivaju visok nivo kvaliteta i već od prvog trenutka moćni motori dCi potvrđuju ovaj utisak! Udobnost, fleksibilnost, okretnost i izuzetna odzivnost u svim okolnostima: Laguna se doslovno sjedinjuje sa putem, a vi se sjedinjujete sa Lagunom u jedno.

Sa redizajniranom ukrasnom maskom i novim farovima Laguna jasno odražava svoj vatreni temperament. Njena dinamična linija je dobila na snazi i na karakteru. Prednji farovi Lagune limuzine i dvostruka hromirana izduvna cev doprinose  prepoznatljivosti njenog impozantnog stila.

Laguna sa velikim aluminijumskim felnama vas poziva, da odkrijete nove osećaje u vožnji. Već od prvoga trenutka pa nadalje  svojim snažnim motorima dCi potvrđuje ovaj utisak! Udobnost, fleksibilnost, okretnost i izuzetna odzivnost u svim okolnostima: Laguna se doslovno sjedinjuje sa putem, a vi sa Lagunom u jedno.

U Laguni se harmonično prepliću tehnologija, udobnost i zadovoljstvo. Otvaranje vrata i pokretanje motora se vrši preko kartice "slobodne ruke". Kada se približate vozilu, vrata se otključavaju, kada izađete iz vozila, ona se zaključavaju. Parkirna kočnica se uključuje i isključuje automatski*.

Laguna, u kojoj su dodatni zadaci povereni tehnologiji, omogućava vozaču, da se usredsredi na najvažnije: zadovoljstvo u vožnji.

U Laguni se harmonično prepliću tehnologija, udobnost i zadovoljstvo. Otvaranje vrata i pokretanje motora se vrši preko kartice "slobodne ruke"*. Kada se približate vozilu, vrata se otključavaju, kada izađete iz vozila, ona se zaključavaju. Parkirna kočnica se uključuje i isključuje automatski*.

Ugrađen tablet računar sa internet konekcijom Renault R-Link omogućava lak pristup inovativnim i praktičnim funkcijama koristeći ekran osetljiv na dodir i taster na upravljaču: navigacioni sistem TomTom*, multimedijalni sadržaj, funkcije telefona, informacije o vozilu i katalog aplikacija, koje je moguće preuzeti preko veb prodavnice R-Link Store. Sistem Renault R-Link predstavlja spoj neraskidive veze automobilskog i digitalnog sveta.

Laguna, u kojoj su dodatni zadaci povereni tehnologiji, omogućava vozaču, da se usredsredi na najvažnije: zadovoljstvo u vožnji.

Autorizovani uvoznik i serviser Renault Alliance. Ovdje možete pogledati cjenovnik.

Renault Laguna 2.0 16V 140

Renault Laguna 1.5 dCi 110 Eco Champion

Renault Laguna 2.0 dCi 130

Renault Laguna 2.0 dCi 150 Stop & Start

Renault Laguna 2.0 dCi 175 Stop&Start

Renault Laguna 2.0 dCi 175 BVA

 

megapixel logo