Renault Laguna Coupe
Log in

Renault Laguna Coupe

 

Jedinstvenost Lagune Coupé se ogleda u samo jednoj liniji. U liniji, koja polazi od prednjih farova i daje vozilu čist i elegantan dizajn. Laguna Coupé svojim novim farovima sa LED tehnologijom jasno izražava svoj vatreni temperament. Široka ukrasna maska na početku ove linije ukazuje na prisustvo snažnog motora. Isto kao i dvostruka izduvna cev. Ali ne žurimo.…

Ako pratimo ovu liniju, prepoznajemo eleganciju i izbalansiran profil Lagune Coupé. Krovni luk,visina bokova i položaj točkova odražavaju strukturu pravog sportskog kupea. Nadalje dolazimo do prepoznatljivog karaktera vozila Laguna Coupé: to je mišićav zadnji deo, u kom su skladno ugrađena uska i izdužena zadnja svjetla. Stil, koga odlikuju fluidne i dinamične linije sa večitom elegancijom. Sledeća izjava je neosporno tačna: iako dizajn nije od suštinske važnosti, sve mijenja.

Šasija klasičnog oblika, koja kontroliše samo prednje točkove, može da obezbedi odlično ležanje vozila na putu.

Međutim za Renaultove inženjere odlično ležanje na putu nije dovoljno. Želeli su da idu još dalje i ponudili su još bolju kontrolu nad vozilom i još veću stabilnost i sigurnost. Rezultat njihovih napora je sistem 4Control.

Ljepšoj unutrašnjosti vozila Laguna Coupé doprinose plemeniti materijali i tehnologija. Njena raskošnost proizlazi kako iz kvalitetne završne obrade tako i iz bogate opreme. Lagunu Coupé je moguće opremiti sa svim korisnim tehnologijama: od tehnologije Bluetooth®, koja omogućava  telefoniranje "slobodne ruke" ili uživanje u muzici sa prijenosnog uređaja sa streaming zvučnim sadržajem, do kontrolne ručice za upravljanje navigacionim sistemom Carminat TomTom®. Ovaj navigacioni sistem koji objedinjuje cijelokupan sklop efikasnih funkcija, se pokazao kao veoma jednostavan za korišćenje.

Ljubiteljima muzike Laguna nudi audio sistem Bose ®, koji omogućava doživljaj jednak onom kao kada slušate muziku uživo. Audiosistem Bose®, kojii je rezultat istraživanja kompanije Bose® i dizajniran po mjeri vozila Laguna Coupé, nudi svim putnicima autentičnu i kvalitetnu reprodukciju zvuka. Zahvaljujući svim ovim tehnologijama Laguna vozaču omogućava da se usredsredi na suštinu: zadovoljstvo u vožnji.

Autorizovani uvoznik i serviser Renault Alliance. Ovdje možete pogledati cjenovnik.

Renault Laguna Coupe 2.0 dCi 150 Stop&Start

Renault Laguna Coupe 2.0 dCi 175 BVA

 

 

megapixel logo