Renault Trafic
Log in

Renault Trafic

Savremena i dinamična elegancija koja odlikuje Trafic Generation oblikuje novi način života: vaš način. Njegova velikodušna, domišljata i prilagodljiva unutrašnjost mami na putovanje.

Sto, klupa koja može da postane ležaj, sjedišta koja se mogu okretati, automatski klima uređaj i spremni ste za nove avanture. Doživite pravo uživanje u vožnji sa novim Trafic Generation.

Trafic Passenger može da primi do 9 sportista, muzičara ili mladih na odmoru sa njihovom prtljagom, ostavljajući im pritom puno prostora za uživanje i udobnu vožnju.

Oprema i udobnost u vozilu su primereni jednovolumenima: elegantna završna obrada, automatski klima uređaj, udobna sjedišta, brojni pretinci za odlaganje, multimedijalni i navigacioni sistemi nove generacije … sve za grupna putovanja koja donose nezaboravne uspomene.

Novi Trafic sa kompletnom paletom nove opreme nudi vam optimalnu udobnost. Pouzdanost navigacionog sistema Carminat TomTom® štedi vrijeme na vašim putovanjima. 

Uredite svoj prostor u kabini: za daljinski upravljač navigacionog sistema je predviđeno posebno mjesto za odlaganje, za vaše dokumente tu je novi pretinac formata A4 na instrument tabli, a pretinci u središnjoj konzoli omogućuju iskorišćavanje i najmanjeg prostora. Automatski klima uređaj garantuje prijatan boravak u kabini. Regulator-ograničivač brzine pazi na vašu potrošnju.

Autorizovani uvoznik i serviser Renault Alliance. Ovdje možete pogledati cjenovnik i katalog

Renault Trafic Passenger dCi 90

Renault Trafic Passenger dCi 115

Renault TraficGrand Passenger dCi 115

 

megapixel logo