Renault Koleos
Log in

Renault Koleos

Novi Koleos iza upadljivog izgleda skriva dvostruku ličnost elegancije i čvrstoće. Nova maska sa preoblikovanim svijetlima naglašava savremenost i energičnost crossovera.

Izražajnost vozila zaokružuju lijepi i dinamični pokazivači pravca sa LED tehnologijom, ugrađeni u retrovizore, kao i nove felne.

S Koleosom budite spremni na pustolovine u gradskoj vožnji, ali i izvan grada. Kontrast između njegove snage od 175 KS i manevarskih sposobnosti je neverovatan. Sve od ergonomije ručica do preciznog i sigurnog upravljača omogućuje vam potpuno uživanje u vožnji. Koleos je siguran i okretan na svim vrstama podloge, što mu omogućuje integralni elektronski prijenos.

Kod dizel verzija Renault je optimizovao potrošnju goriva i emisiju CO2. Tako motor dCi 150 4X2 troši samo 5,7 l/100 km i ispušta 148 g CO2. Koleos je svestrani genijalac za jedinstvene doživljaje.

Prepustite se udobnosti i eleganciji Novog Koleosa. Prefinjen putnički prostor, njegova prilagodljivost i visokotehnološka oprema (kartica za ulazak bez dodira, audiosistem Bose®, navigacija TomTom, panoramski krovni prozor…) doprinose udobnosti vozača i putnika.

Koleos je opremljen najboljim sigurnosnim sistemima za vozača, putnike, ali i pješake. Renault širom Evrope učestvuje u akcijama informisanja i priprema budućnost razvijanjem ponašanja na putu.

Autorizovani uvoznik i serviser Renault Alliance. Ovdje  možete pogledati cjenovnik i katalog.

Renault Koleos dCi 150 BVA 4x4

Renault Koleos dCi 175 4x4

 

megapixel logo