Renault Clio Grandtour
Log in

Renault Clio Grandtour

 

 

Novi Renault Clio je nadahnut konceptnim automobilom DeZir, koji je u oktobru 2010. predstavljen na Svijetskom automobilskom salonu, od koga je nasledio stil i osjećaje koje pobuđuje. Njegove napete obline podsjećaju na dinamičnost konceptnog vozila.

"Novi Renault Clio Grandtour, zamišljen kao skulptura, objekt je čežnje s gotovo ljudskom senzualnošću. Na njemu nema napadnih i oštrih uglova, samo lijepo zaobljene linije, koje pobuđuju želju da mu se približite i pogladite ga. Senzualne obline, izrazit prednji deo i sportski oblikovan zadnji kraj."
 
Kad je riječ o inovacijama, novi Renault Clio Grandtour se može pohvaliti sa dva nova ugrađena multimedijalna sistema: MEDIA NAV i Renault R-Link*.
Svi radio uređaji na obnovljenom vozilu Renault Clio su opremljeni Bluetooth® vezom, USB priključkom i banana utičnicom za telefoniranje slobodnih ruku i slušanje muzike uz pomoć funkcije audio-streaminga.
Tablet računar Renault R-Link* omogućava jednostavan pristup inovativnim i praktičnim funkcijama: navigacioni sistem TomTom® LIVE**, multimediji, telefoniji, informacijama o vozilu i katalogu aplikacija koje se mogu učitati sa internet prodavnice R-Link Store. Sistem Renault R-Link* je primer neraskidive veze automobilskog i digitalnog svijeta.
 
Novi Renault Clio Grandtour je osmišljen za uživanje u vožnji. Svojim izborom inovativnih motora i dinamičnom i efikasnom šasijom, obnovljeni Renault Clio je živahan, agilan i precizan automobil koji je prijatno voziti. Širok izbor motora zadovoljava sve potrebe kupaca i omogućava kontrolu nad potrošnjom goriva i emisijom CO2. Novi Renault Clio se na tom području ubraja među najbolje u svojoj kategoriji.
Da bi to postigao, novi Renault Clio Grandtour raspolaže znatno obnovljenom paletom benzinskih i dizel motora.


Novi Renault Clio Grandtour nudi cjelovit skup rješenja koja vozaču pomažu da smanji potrošnju goriva i emisiju CO2: DRIVING ECO2 = EKOlogija + EKOnomija.
Dvostruki cilj: pomaže vam u naporima za smanjenje potrošnje goriva i emisije gasova staklene bašte, među njima i CO2.
Smanjite potrošnju goriva korišćenjem zabavne funkcije učenja ekološke vožnje "Driving ECO²". Proučite proračun potrošnje svojih vožnji i za to prilagođene promišljene savjete.

Novi Renault Clio Grandtour i dalje ima "sve što i veliki". Mnogo se pažnje posvećuje detaljima koji uljepšavaju boravak putnika u njemu.

Kao što je uobičajeno u Renaultu, automobil se od drugih razlikuje po tome što sadrži nove karakteristike ili funkcije rezervisane za više klase vozila, ponuđene na pristupačan način. Novi Renault Clio Grandtour nudi svojim putnicima savremenu, gostoljubivu i ergonomski osmišljenu unutrašnjost.

Autorizovani uvoznik i serviser Renault Alliance. Ovdje možete pogledati cjenovnik i katalog.

Renault Clio 1.2 16v Grandtour

Renault Clio TCe 90 Stop & Start Grandtour

Renault Clio dCi 75 Grandtour

Renault Clio dCi 90 EDC Grandtour

Renault Clio dCi 90 Stop & Start Grandtour

 

megapixel logo